info

Mijn naam is Willemien van Lith (1950). Ik ben afgestudeerd pedagoog (UVA) met als specialisatie voorlichting. Aanvankelijk heb ik me vooral bezig gehouden met het schrijven van artikelen over automatisering maar in de loop der tijd ben ik me gaan specialiseren op PR/Marketing. In theater de Meervaart in Amsterdam heb ik 28 jaar gewerkt als hoofd van de afdeling publiciteit. De laatste jaren is de online marketing steeds belangrijker geworden maar schrijven blijft mijn passie. Het maken van websites (niet duur en eenvoudig zelf aan te passen) wordt steeds vaker mijn werk. Daarnaast doe ik allerlei vormgeversklussen zoals het ontwerpen van flyers, banners en het bewerken van foto's. Het voeren van de eindredactie van uiteenlopende boeken (over kanker, babies, levensverhaal) vind ik inspirerend en het is een uitdaging om een mooi eindresultaat te krijgen waar de schrijver blij van wordt.

Mijn eerste boek was: Van schoolbord naar toetsenbord, uitgegeven in 1985 bij Van Gorcum, een boek over de invoering van de computer in het basisonderwijs. Daarna heb ik een aantal boeken over de automatisering geschreven waaronder het Handboek Telewerken en Orientatie op de computer. Voorts zijn er veel artikelen verschenen in Trouw, Opzij, Intermediair en Secretaresse Magazine.  

Na mijn pensioen ben ik eigen romans gaan schrijven. 

Voor meer informatie over mijn werk en/of downloaden kijk bij werk 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wat kan ik voor u doen?

Ik verzorg al uw schrijf- of redactiewerk: van jaarstukken tot het bewerken en drukklaar maken van een autobiografie.
Ook kunt u me inschakelen voor het maken van een online marketingplan of het opzetten/bijhouden van een facebook pagina, een website, email nieuwsbrief etc.
Ik werk op uur- of projectbasis, heb een BTW nummer maar ben vrijgesteld van BTW.

Offerte aanvragen: wvanlith50@gmail.com 

Contact

willemienvanlith

© 2020 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode